Rynek roślinnych zamienników mięsa

SuperDrob i CPF Poland wprowadzają markę parasolową LipCo Foods 18.01.2024 / 17:31

Branża mięsna apeluje do MRiRW. Kolejny rozdział sporu w sprawie nazewnictwa produktów roślinnych 12.01.2024 / 13:04

Producenci zabrali głos ws. zakazu używania mięsnych nazw dla żywności roślinnej. Jakie są ich opinie i uwagi? 09.01.2024 / 13:25

Polacy chcą wsparcia rządu dla produkcji białek roślinnych 21.12.2023 / 10:41

Połowa Europejczyków twierdzi, że będzie jeść mniej mięsa. Co to oznacza dla rynku produktów roślinnych? 20.12.2023 / 14:49

Czy ser z ziemniaka to nowy przełom na rynku roślinnym? 15.12.2023 / 14:23

Czas na debatę o przyszłości branży mięsnej! 13.12.2023 / 10:20

Polski Związek Producentów Żywności Roślinnej: Ministerstwo Rolnictwa ma niejasny cel, daleki od ochrony interesu konsumentów 06.12.2023 / 15:47

Catman, jak konsument, potrzebuje personalizacji. Wywiad z Kamilą Perką
Moja Cena – nowy hard dyskont w Warszawie. Kolejny szyld sklepowy rosyjskich oligarchów [GALERIA]
Papryka z Biedronki i Lidla pod lupą ekspertów fundacji Pro-Test. Wykryto obecność pestycydów. Czy są powody do niepokoju?
Żabka coraz bardziej obiadowa. Jak zmienia się projekt sieci w obszarze karmienia klientów?
Kroczące rabaty w Carrefourze. Sieć twierdzi, że Polacy je lubią