Firma Mosa Meat, pionier rynku mięsa hodowanego komórkowo uruchamia nowy projekt, który może gruntownie zmienić nie tylko rynek produktów mięsnych, ale także sektor produktów roślinnych. Hodowany w laboratoriach tłuszcz wołowy dodawany do hamburgerów roślinnych pozwoli poprawić ich smak i zdobyć firmom nową grupę klientów, także wśród zatwardziałych "mięsożerców".
Biedronka sprzedawała whisky za mniej niż 2 zł. Znamy stanowisko UOKiK
Pracownicy sieci Stokrotka żądają radykalnej poprawy warunków pracy i płacy. Petycję do zarządu podpisało już blisko 1000 osób
Ta kategoria produktów drożeje w sklepach najmocniej. Zmienił się lider drożyzny, a co przyniosą kolejne miesiące?
Znacząco spadła liczba przestępstw kradzieży sklepowych. Jednak policyjne statystyki mogą być mylące
Społem PSS Bochnia stawia na cyfryzację i automatyzację. Sieć wdrożyła inteligentne wózki sklepowe