Nowe, lżejsze opakowanie sprawia, że przechowywanie masy jest niezwykle łatwe. Produkt jest gotowy do użycia od razu po otwarciu – doskonale sprawdzi się jako nadzienie do ciast, ciastek, gofrów czy naleśników.
Masa Krówkowa HELIO to sprawdzona receptura i najwyższa jakość składników, które gwarantują wyjątkowy, kremowy smak. Masy do ciast HELIO nie tylko nie zawierają oleju palmowego, ale także wyróżniają się brakiem glutenu i konserwantów. Wzorowy skład mas krówkowych HELIO potwierdza przyznany im certyfikat „Czytaj skład poleca“ oraz liczne nagrody, m.in. Laur Konsumenta. To idealny wybór zarówno dla domowych cukierników, jak i profesjonalnych pasjonatów wypieków.
Dzięki konsekwentnie realizowanej proekologicznej polityce i eliminowaniu oleju palmowego ze swoich produktów, firma HELIO wspiera dziś akcję „Nie jem palmowego – chronię orangutany”, dbając o środowisko naturalne!
Nowy format to nie tylko wygoda, ale również odpowiedź na potrzeby dynamicznie zmieniającego się rynku i oczekiwania konsumentów. HELIO po raz kolejny udowadnia, że tradycja może iść w parze z nowoczesnością!
Masa Krówkowa HELIO w doypacku już wkrótce dostępna w najlepszych sklepach spożywczych w całej Polsce!
HELIO – słodkie inspiracje na co dzień!