Na zdjęciu kasa sekundowa testowana przez Żabkę w jednym z poznańskich sklepów (fot. wiadomoscihandlowe.pl)
Żabka testuje w Poznaniu kasę sekundową (fot. Żabka dla WH)
Żabka testuje w Poznaniu kasę sekundową (fot. wiadomoscihandlowe.pl)
Żabka testuje w Poznaniu kasę sekundową (fot. wiadomoscihandlowe.pl)
ZOBACZ GALERIĘ [17 ZDJĘĆ]
Samoobsługowa "kasa sekundowa", elektroniczne cenówki i liczne ekrany do wyświetlania multimediów, z treścią modyfikowaną w trybie ciągłym - to niektóre z elementów, jakie znalazły się w testowym sklepie sieci Żabka. Portal wiadomoscihandlowe.pl odwiedził tę placówkę, uruchomioną niedawno przez sieć w centrum Poznania.
Jak tłumaczą przedstawiciele Żabki, pilotażowa placówka "ma stanowić bazę dla sklepu jutra<<". - Zastosowane w sklepie rozwiązania technologiczne są dostępne równolegle do konwencjonalnych. Sklep stanowi rozwinięcie pomysłu na inkubator technologii. Dzięki ich umieszczeniu w prawdziwym środowisku sprzedaży, możemy doskonalić urządzenia i narzędzia cyfrowe przygotowane przez naszych partnerów - podkreśla biuro prasowe sieci.
Elementem, który od razu rzuca się w oczy w pilotażowej placówce Żabki, jest ocz...
<".>
Dziękujemy, że nas czytasz!
Pozostało jeszcze 11% tekstu
Jeśli widzisz ten tekst, oznacza to, że wykorzystałeś limit bezpłatnych artykułów w tym miesiącu lub próbujesz przeczytać artykuł premium, dostępny wyłącznie dla naszych Subskrybentów. Wspieraj profesjonalne dziennikarstwo. Wykup subskrypcję i uzyskaj nieograniczony dostęp do naszego portalu.
DSV – Global Transport and Logistics DSV rozpoczął współpracę z Gourmet Foods (fot. DSV – Global Transport and Logistics)
DSV – Global Transport and Logistics zawarło umowę z Gourmet Foods na realizację kompleksowych usług logistyki kontraktowej oraz dystrybucji. Partnerzy udowodnili, że w świecie logistyki nie ma rzeczy niemożliwych. Operator oraz klient potrzebowali jedynie 4 tygodni, aby dokonać pełnej integracji i rozpocząć operacje.
Gourmet Foods, importer oraz dystrybutor produktów spożywczych premium takich jak herbaty Dilmah, kawy Saquella i syropy Fabbri, zadecydował o zmianie modelu realizacji op...
Dziękujemy, że nas czytasz!
Pozostało jeszcze 94% tekstu
Jeśli widzisz ten tekst, oznacza to, że wykorzystałeś limit bezpłatnych artykułów w tym miesiącu lub próbujesz przeczytać artykuł premium, dostępny wyłącznie dla naszych Subskrybentów. Wspieraj profesjonalne dziennikarstwo. Wykup subskrypcję i uzyskaj nieograniczony dostęp do naszego portalu.
Czas płatności w gastronomii wydłuża się (fot. pixabay)
W pierwszym kwartale tego roku czas oczekiwania na przelew w sektorze HoReCa wydłużył się o 12 procent. Kto jeszcze dłużej czeka na płatności?
Jeszcze przed rokiem średni czas oczekiwania dla gastronomi z sektora MŚP wynosił 12 dni, a teraz wydłużył się do średnio 13,4 dnia.
- Wydłużenie czasu o 12 proc. w fir...
Dziękujemy, że nas czytasz!
Pozostało jeszcze 94% tekstu
Jeśli widzisz ten tekst, oznacza to, że wykorzystałeś limit bezpłatnych artykułów w tym miesiącu lub próbujesz przeczytać artykuł premium, dostępny wyłącznie dla naszych Subskrybentów. Wspieraj profesjonalne dziennikarstwo. Wykup subskrypcję i uzyskaj nieograniczony dostęp do naszego portalu.