19.07.2022 / 12:06
StoryEditor

Kluczowe trendy na rynku foodech. Ekspert: W przyszłości o tych produktach będą pisać Przyjaciółka i Pani Domu

Piotr Grabowski, współzałożyciel akceleratora start-upów spożywczych foodtech.ac (fot. Łukasz Rawa/wiadomoscihandlowe.pl)
- Mam nadzieję, że za 5 lat produkty foodtechowych startup-ów będą na stałe gościć na łamach Przyjaciółki, Pani Domu i Przepisów Siostry Marii - mówi portalowi wiadomoscihandlowe.pl Piotr Grabowski, współzałożyciel akceleratora start-upów spożywczych foodtech.ac.

Które z trendów na rynku foodtech uznajecie za najbardziej perspektywiczne?

Z perspektywy globalnej widać, że mięso hodowane komórkowo zaczyna stopniowo wychodzić z...

Dziękujemy, że nas czytasz!
Pozostało jeszcze 96% tekstu

Jeśli widzisz ten tekst, oznacza to, że wykorzystałeś limit bezpłatnych artykułów w tym miesiącu lub próbujesz przeczytać artykuł premium, dostępny wyłącznie dla naszych Subskrybentów. Wspieraj profesjonalne dziennikarstwo. Wykup subskrypcję i uzyskaj nieograniczony dostęp do naszego portalu.

Kliknij i sprawdź wszystkie korzyści z prenumeraty WH Plus

DOSTĘP 30 DNI
34,99 zł - 30 dni
PRENUMERATA ROCZNA WH PLUS
399,99 zł - 365 dni

W RAMACH SUBSKRYBCJI OTRZYMASZ:

  • Dostęp do ekskluzywnych treści publikowanych wyłącznie na naszym portalu
  • Dostęp do wszystkich bieżących artykułów - newsów, analiz, raportów, komentarzy, wywiadów
  • Dostęp do całego archiwum artykułów na portalu wiadomoscihandlowe.pl - ponad 50 tys. materiałów dziennikarskich

W ramach Prenumeraty WH Plus także:

  • 6 wydań magazynu Wiadomości Handlowe w wersji drukowanej i e-wydania
  • Raport:Lista 60 regionalnych i lokalnych spożywczych sieci handlowych – trendy, prognozy wyzwania dla małych sieci
  • Tygodniowy przegląd kluczowych informacji i analiz. W każdy piątek w twojej skrzynce e-mail.
  • Gwarantowane miejsce na webinarach organizowanych przez Wiadomości Handlowe
  • Rabat 30% na wybrane raporty WH MARKET

22. grudzień 2024 15:41