10.02.2017 / 15:41
StoryEditor

Kolonia nadal światową stolicą słodyczy - relacja z targów ISM (fotogaleria)

Do Kolonii przyjeżdża się pokazać, podpatrzeć, porozmawiać, posmakować... To nie miejsce na podpisywanie kontraktów, a zacieśnianie znajomości z kontrahentami (fot. ISM)
Do Kolonii przyjeżdża się pokazać, podpatrzeć, porozmawiać, posmakować... To nie miejsce na podpisywanie kontraktów, a zacieśnianie znajomości z kontrahentami (fot. ISM)
Do Kolonii przyjeżdża się pokazać, podpatrzeć, porozmawiać, posmakować... To nie miejsce na podpisywanie kontraktów, a zacieśnianie znajomości z kontrahentami (fot. ISM)
Targi ISM w Kolonii 2017 (fot. wiadomoscihandlowe.pl)
Do Kolonii przyjeżdża się pokazać, podpatrzeć, porozmawiać, posmakować... To nie miejsce na podpisywanie kontraktów, a zacieśnianie znajomości z kontrahentami (fot. ISM)
Targi ISM w Kolonii 2017 (fot. wiadomoscihandlowe.pl)
Do Kolonii przyjeżdża się pokazać, podpatrzeć, porozmawiać, posmakować... To nie miejsce na podpisywanie kontraktów, a zacieśnianie znajomości z kontrahentami (fot. ISM)
Targi ISM w Kolonii 2017 (fot. wiadomoscihandlowe.pl)
Do Kolonii przyjeżdża się pokazać, podpatrzeć, porozmawiać, posmakować... To nie miejsce na podpisywanie kontraktów, a zacieśnianie znajomości z kontrahentami (fot. ISM)
Do Kolonii przyjeżdża się pokazać, podpatrzeć, porozmawiać, posmakować... To nie miejsce na podpisywanie kontraktów, a zacieśnianie znajomości z kontrahentami (fot. ISM)
Do Kolonii przyjeżdża się pokazać, podpatrzeć, porozmawiać, posmakować... To nie miejsce na podpisywanie kontraktów, a zacieśnianie znajomości z kontrahentami (fot. ISM)
Do Kolonii przyjeżdża się pokazać, podpatrzeć, porozmawiać, posmakować... To nie miejsce na podpisywanie kontraktów, a zacieśnianie znajomości z kontrahentami (fot. ISM)
Wszystko, co do tej pory wymyślono w temacie słodyczy i przekąsek, można było obejrzeć na targach ISM, które odbyły się na przełomie stycznia i lutego w niemieckiej Kolonii.

Te targi to prawdziwe święto różnorodności, dowód na to, że dziś kategorie słodyczy i przekąsek są bardzo pojemne. Oczywiście większość prezentowanych na stoiskach unikatów prze...

Dziękujemy, że nas czytasz!
Pozostało jeszcze 98% tekstu

Jeśli widzisz ten tekst, oznacza to, że wykorzystałeś limit bezpłatnych artykułów w tym miesiącu lub próbujesz przeczytać artykuł premium, dostępny wyłącznie dla naszych Subskrybentów. Wspieraj profesjonalne dziennikarstwo. Wykup subskrypcję i uzyskaj nieograniczony dostęp do naszego portalu.

Kliknij i sprawdź wszystkie korzyści z prenumeraty WH Plus

DOSTĘP 30 DNI
34,99 zł - 30 dni
PRENUMERATA ROCZNA WH PLUS
399,99 zł - 365 dni

W RAMACH SUBSKRYBCJI OTRZYMASZ:

  • Dostęp do ekskluzywnych treści publikowanych wyłącznie na naszym portalu
  • Dostęp do wszystkich bieżących artykułów - newsów, analiz, raportów, komentarzy, wywiadów
  • Dostęp do całego archiwum artykułów na portalu wiadomoscihandlowe.pl - ponad 50 tys. materiałów dziennikarskich

W ramach Prenumeraty WH Plus także:

  • 6 wydań magazynu Wiadomości Handlowe w wersji drukowanej i e-wydania
  • Raport:Lista 60 regionalnych i lokalnych spożywczych sieci handlowych – trendy, prognozy wyzwania dla małych sieci
  • Tygodniowy przegląd kluczowych informacji i analiz. W każdy piątek w twojej skrzynce e-mail.
  • Gwarantowane miejsce na webinarach organizowanych przez Wiadomości Handlowe
  • Rabat 30% na wybrane raporty WH MARKET

18.03.2025 / 15:02
StoryEditor
Glovo chce być marketplace‘em przyszłości. Szef q-commerce Glovo w Polsce opowiada o planach firmy oraz perspektywach dla całej branży delivery
Jak będzie wyglądać przyszłość Glovo?  (fot. mat.pras.)

– Branża q-commerce przestaje być jedynie uzupełnieniem handlu detalicznego, ale coraz częściej staje się jego alternatywą – twierdzi Dawid Ledziński. Portal wiadomoscihandlowe.pl porozmawiał z szefem q-commerce Glovo w Polsce o obecnej sytuacji branży delivery, kierunkach jej rozwoju i przyszłości samej firmy.

Jak twierdzi Dawid Ledziński, szef q-commerce Glovo w Polsce, konsumenci oczekują błyskawicznego dostępu do produktów z różnych kategorii, nie tylko spożywczych. – W Glovo obser...

Dziękujemy, że nas czytasz!
Pozostało jeszcze 97% tekstu

Jeśli widzisz ten tekst, oznacza to, że wykorzystałeś limit bezpłatnych artykułów w tym miesiącu lub próbujesz przeczytać artykuł premium, dostępny wyłącznie dla naszych Subskrybentów. Wspieraj profesjonalne dziennikarstwo. Wykup subskrypcję i uzyskaj nieograniczony dostęp do naszego portalu.

Kliknij i sprawdź wszystkie korzyści z prenumeraty WH Plus

DOSTĘP 30 DNI
34,99 zł - 30 dni
PRENUMERATA ROCZNA WH PLUS
399,99 zł - 365 dni

W RAMACH SUBSKRYBCJI OTRZYMASZ:

  • Dostęp do ekskluzywnych treści publikowanych wyłącznie na naszym portalu
  • Dostęp do wszystkich bieżących artykułów - newsów, analiz, raportów, komentarzy, wywiadów
  • Dostęp do całego archiwum artykułów na portalu wiadomoscihandlowe.pl - ponad 50 tys. materiałów dziennikarskich

W ramach Prenumeraty WH Plus także:

  • 6 wydań magazynu Wiadomości Handlowe w wersji drukowanej i e-wydania
  • Raport:Lista 60 regionalnych i lokalnych spożywczych sieci handlowych – trendy, prognozy wyzwania dla małych sieci
  • Tygodniowy przegląd kluczowych informacji i analiz. W każdy piątek w twojej skrzynce e-mail.
  • Gwarantowane miejsce na webinarach organizowanych przez Wiadomości Handlowe
  • Rabat 30% na wybrane raporty WH MARKET

13.03.2025 / 11:04
StoryEditor
Marian Owerko prelegentem na kongresie Retail Trends 2025! Założyciel FoodWell weźmie udział w debacie poświęconej temu, jak producenci widzą przyszłość handlu
Marian Owerko, założyciel i przewodniczący rady nadzorczej FoodWell weźmie udział w kongresie Retail Trends 2025 (fot. materiały prasowe)

Mariana Owerko, założyciel i przewodniczący rady nadzorczej FoodWell (dawniej Bakalland) będzie prelegentem na kongresie Retail Trends 2025. Ekspert w tworzeniu przedsiębiorstw i zarządzaniu nimi weźmie udział w debacie zatytułowanej "Handel przyszłości według dostawców - kanały, formaty, konsument", odbywającej się w ramach panelu Brands & Private Label Trends.

Marian Owerko ma ponad 15 lat doświadczenia w tworzeniu przedsiębiorstw i zarządzaniu nimi. Założył firmę Bakalland, lidera rynku bakalii, która w 2014 r. przejęła spół...

Dziękujemy, że nas czytasz!
Pozostało jeszcze 93% tekstu

Jeśli widzisz ten tekst, oznacza to, że wykorzystałeś limit bezpłatnych artykułów w tym miesiącu lub próbujesz przeczytać artykuł premium, dostępny wyłącznie dla naszych Subskrybentów. Wspieraj profesjonalne dziennikarstwo. Wykup subskrypcję i uzyskaj nieograniczony dostęp do naszego portalu.

Kliknij i sprawdź wszystkie korzyści z prenumeraty WH Plus

DOSTĘP 30 DNI
34,99 zł - 30 dni
PRENUMERATA ROCZNA WH PLUS
399,99 zł - 365 dni

W RAMACH SUBSKRYBCJI OTRZYMASZ:

  • Dostęp do ekskluzywnych treści publikowanych wyłącznie na naszym portalu
  • Dostęp do wszystkich bieżących artykułów - newsów, analiz, raportów, komentarzy, wywiadów
  • Dostęp do całego archiwum artykułów na portalu wiadomoscihandlowe.pl - ponad 50 tys. materiałów dziennikarskich

W ramach Prenumeraty WH Plus także:

  • 6 wydań magazynu Wiadomości Handlowe w wersji drukowanej i e-wydania
  • Raport:Lista 60 regionalnych i lokalnych spożywczych sieci handlowych – trendy, prognozy wyzwania dla małych sieci
  • Tygodniowy przegląd kluczowych informacji i analiz. W każdy piątek w twojej skrzynce e-mail.
  • Gwarantowane miejsce na webinarach organizowanych przez Wiadomości Handlowe
  • Rabat 30% na wybrane raporty WH MARKET

25. marzec 2025 22:49