Konsument i trendy

Czy jesteśmy zmuszeni do wyboru między ekologią a ekonomią? Eksperci przeanalizowali wpływ Zielonego Ładu na produkcję żywności [ANALITYCY] 14.03.2025 / 16:53

Ile będzie kosztowała kostka masła przed świętami i czy będzie ona droższe niż obecnie? 14.03.2025 / 09:46

Sieć stacji BP świętuje! Aplikacja BPme została pobrana już milion razy 13.03.2025 / 17:08

Carrefour wymyślił broń na dyskonty i magnes na klientów sklepów internetowych. Sieć rozwija unikalny koncept z produktami z najdalszych zakątków świata 13.03.2025 / 16:56

Reklama Lidla w telewizji, a może smsy od Biedronki? Zobacz, jakie formy reklamy preferują Polacy [BADANIE] 13.03.2025 / 15:30

Rekordowe zaległości płatnicze sektora handlu. Problemem stają się zmienione postawy zakupowe młodszych konsumentów 13.03.2025 / 09:43

Żabka testuje Foodsi – paczki-niespodzianki już trafiły do oferty wybranych sklepów 12.03.2025 / 14:06

Wejście Biedronki na Słowację wywołało ostrą reakcję konkurentów, którzy nie chcą oddać "skóry" klientów za darmo 12.03.2025 / 09:30

Catman, jak konsument, potrzebuje personalizacji. Wywiad z Kamilą Perką
Moja Cena – nowy hard dyskont w Warszawie. Kolejny szyld sklepowy rosyjskich oligarchów [GALERIA]
Papryka z Biedronki i Lidla pod lupą ekspertów fundacji Pro-Test. Wykryto obecność pestycydów. Czy są powody do niepokoju?
Żabka coraz bardziej obiadowa. Jak zmienia się projekt sieci w obszarze karmienia klientów?
Kroczące rabaty w Carrefourze. Sieć twierdzi, że Polacy je lubią