Otrzymywane z wysokiej jakości mięsa wieprzowego (używanego w proporcjach 164 g mięsa na 100 g produktu), są wędzone, parzone i suszone. Z zewnątrz otulone zostały wyraźnymi w smaku, aromatycznymi przyprawami. W ofercie są dwa rodzaje kabanosów, z przyprawą paprykową i pieprzowo-czosnkową. Kabanero to przekąska, która zachwyci miłośników pikantnych doznań. Doskonale sprawdzą się podczas imprez, spotkań towarzyskich Można się też nimi po prostu podzielić z bliskimi. Kabanosy nie mają dodatku glutaminianu sodu.
05.11.2024 / 15:34
StoryEditor
Linia kabanosów Sokołów Kabanero: w przyprawie paprykowej, w przyprawie pieprzowo-czosnkowej nagrodzona srebrną Perłą Rynku FMCG
Linia kabanosów Sokołów Kabanero: w przyprawie paprykowej, w przyprawie pieprzowo-czosnkowej nagrodzona srebrną Perłą Rynku FMCG
Kabanosy w przyprawach Kabanero to pierwszy tego typu produkt na polskim rynku.
NAJCZĘŚCIEJ CZYTANE