24.10.2022 / 15:03
StoryEditor

Właściciele Forpepe House budują nową sieć sklepów. Pierwsze placówki pod szyldem Gudi Home zostaną otwarte już w listopadzie

Tak mają wyglądać sklepy nowej sieci Gudi Home, z których pierwszy zostanie otwarty 3 listopada br. Galerii Północnej w Warszawie (fot. materiały prasowe)
Tak mają wyglądać sklepy nowej sieci Gudi Home, z których pierwszy zostanie otwarty 3 listopada br. Galerii Północnej w Warszawie (fot. materiały prasowe)
Tak mają wyglądać sklepy nowej sieci Gudi Home, z których pierwszy zostanie otwarty 3 listopada br. Galerii Północnej w Warszawie (fot. materiały prasowe)
Sklep Gudie Home w Galerii Północnej (fot. materiały prasowe)
Tak mają wyglądać sklepy nowej sieci Gudi Home, z których pierwszy zostanie otwarty 3 listopada br. Galerii Północnej w Warszawie (fot. materiały prasowe)
Sklep Gudi Home w Galerii Północnej (fot. materiały prasowe)
Tak mają wyglądać sklepy nowej sieci Gudi Home, z których pierwszy zostanie otwarty 3 listopada br. Galerii Północnej w Warszawie (fot. materiały prasowe)
Sklep Gudi Home w Galerii Północnej (fot. materiały prasowe)
Tak mają wyglądać sklepy nowej sieci Gudi Home, z których pierwszy zostanie otwarty 3 listopada br. Galerii Północnej w Warszawie (fot. materiały prasowe)
Tak mają wyglądać sklepy nowej sieci Gudi Home, z których pierwszy zostanie otwarty 3 listopada br. Galerii Północnej w Warszawie (fot. materiały prasowe)
Tak mają wyglądać sklepy nowej sieci Gudi Home, z których pierwszy zostanie otwarty 3 listopada br. Galerii Północnej w Warszawie (fot. materiały prasowe)
Tak mają wyglądać sklepy nowej sieci Gudi Home, z których pierwszy zostanie otwarty 3 listopada br. Galerii Północnej w Warszawie (fot. materiały prasowe)
Forpepe House to istniejąca na rynku od 10 lat sieć wielkopowierzchniowych sklepów z szeroką ofertą artykułów przemysłowych w atrakcyjnych cenach. Jej właściciele uznali, że przyszedł czas na nową markę. Czym ma się ona charakteryzować? 

Gudi Home to dyskontowy koncept stworzony, by uzupełnić tenant mix dużych centrów handlowych. Asortyment placówek pod tym szyldem, podobnie jak w przypadku sklepów Forpe...

Dziękujemy, że nas czytasz!
Pozostało jeszcze 94% tekstu

Jeśli widzisz ten tekst, oznacza to, że wykorzystałeś limit bezpłatnych artykułów w tym miesiącu lub próbujesz przeczytać artykuł premium, dostępny wyłącznie dla naszych Subskrybentów. Wspieraj profesjonalne dziennikarstwo. Wykup subskrypcję i uzyskaj nieograniczony dostęp do naszego portalu.

Kliknij i sprawdź wszystkie korzyści z prenumeraty WH Plus

DOSTĘP 30 DNI
34,99 zł - 30 dni
PRENUMERATA ROCZNA WH PLUS
399,99 zł - 365 dni

W RAMACH SUBSKRYBCJI OTRZYMASZ:

  • Dostęp do ekskluzywnych treści publikowanych wyłącznie na naszym portalu
  • Dostęp do wszystkich bieżących artykułów - newsów, analiz, raportów, komentarzy, wywiadów
  • Dostęp do całego archiwum artykułów na portalu wiadomoscihandlowe.pl - ponad 50 tys. materiałów dziennikarskich

W ramach Prenumeraty WH Plus także:

  • 6 wydań magazynu Wiadomości Handlowe w wersji drukowanej i e-wydania
  • Raport:Lista 60 regionalnych i lokalnych spożywczych sieci handlowych – trendy, prognozy wyzwania dla małych sieci
  • Tygodniowy przegląd kluczowych informacji i analiz. W każdy piątek w twojej skrzynce e-mail.
  • Gwarantowane miejsce na webinarach organizowanych przez Wiadomości Handlowe
  • Rabat 30% na wybrane raporty WH MARKET

21.01.2025 / 17:28
StoryEditor
Szef MSWiA opowiada się za ograniczeniem sprzedaży alkoholu na stacjach paliw. Tomasz Siemoniak uważa jednak, że nocna prohibicja powinna być "sprawiedliwa"
Tomasz Siemoniak, minister spraw wewnętrznych i administracji, koordynator służb specjalnych jest za ograniczniem sprzedaży alkoholu (fot. materiały prasowe)

Znamy opinię Tomasz Siemoniaka w sprawie zakazu sprzedaży alkoholu na stacjach paliw w godzinach nocnych. Minister spraw wewnętrznych i administracji oraz koordynator służb specjalnych w rządzie Donalda Tuska przyznał, że generalnie jest za takim rozwiązaniem, ale zgłasza też pewne zastrzeżenia.

Szef MSWiA przyznał, że jest zwolennikiem wprowadzenia ograniczeń w sprzedaży alkoholu na stacjach paliw - informuje portal 300poltyka.pl, powołując się na wypowiedź ministra wy...

Dziękujemy, że nas czytasz!
Pozostało jeszcze 92% tekstu

Jeśli widzisz ten tekst, oznacza to, że wykorzystałeś limit bezpłatnych artykułów w tym miesiącu lub próbujesz przeczytać artykuł premium, dostępny wyłącznie dla naszych Subskrybentów. Wspieraj profesjonalne dziennikarstwo. Wykup subskrypcję i uzyskaj nieograniczony dostęp do naszego portalu.

Kliknij i sprawdź wszystkie korzyści z prenumeraty WH Plus

DOSTĘP 30 DNI
34,99 zł - 30 dni
PRENUMERATA ROCZNA WH PLUS
399,99 zł - 365 dni

W RAMACH SUBSKRYBCJI OTRZYMASZ:

  • Dostęp do ekskluzywnych treści publikowanych wyłącznie na naszym portalu
  • Dostęp do wszystkich bieżących artykułów - newsów, analiz, raportów, komentarzy, wywiadów
  • Dostęp do całego archiwum artykułów na portalu wiadomoscihandlowe.pl - ponad 50 tys. materiałów dziennikarskich

W ramach Prenumeraty WH Plus także:

  • 6 wydań magazynu Wiadomości Handlowe w wersji drukowanej i e-wydania
  • Raport:Lista 60 regionalnych i lokalnych spożywczych sieci handlowych – trendy, prognozy wyzwania dla małych sieci
  • Tygodniowy przegląd kluczowych informacji i analiz. W każdy piątek w twojej skrzynce e-mail.
  • Gwarantowane miejsce na webinarach organizowanych przez Wiadomości Handlowe
  • Rabat 30% na wybrane raporty WH MARKET

16.01.2025 / 11:11
StoryEditor
Magia czasowych ofert! Czyli jak Burger Drwala napędza ruch w restauracjach McDonald’s? I co dzieje się wtedy z konkurencją?
Restauracja McDonalds we Wrocławiu

Burgera Drwala od McDonald’s jest trudnym do wytłumaczeniem fenomenem. W jaki sposób “zwykła” kanapka może generować takie emocje i tak mocno zmieniać zachowania klientów? Ostatnie dane analizujące ruch wokół restauracji pokazują jak klienci zareagowali na komunikację McDonald’sa związaną z kultową kanapką i co się działo w tym czasie w lokalizacjach konkurencyjnych sieci fast foodowych.

Kliknij i zarejestruj swój udział w kongresie Retail Trends 2025, podczas którego na dwóch cenach będziemy dyskutować o trendach na rynku foodservice (Convenience, Fuel & ...

Dziękujemy, że nas czytasz!
Pozostało jeszcze 97% tekstu

Jeśli widzisz ten tekst, oznacza to, że wykorzystałeś limit bezpłatnych artykułów w tym miesiącu lub próbujesz przeczytać artykuł premium, dostępny wyłącznie dla naszych Subskrybentów. Wspieraj profesjonalne dziennikarstwo. Wykup subskrypcję i uzyskaj nieograniczony dostęp do naszego portalu.

Kliknij i sprawdź wszystkie korzyści z prenumeraty WH Plus

DOSTĘP 30 DNI
34,99 zł - 30 dni
PRENUMERATA ROCZNA WH PLUS
399,99 zł - 365 dni

W RAMACH SUBSKRYBCJI OTRZYMASZ:

  • Dostęp do ekskluzywnych treści publikowanych wyłącznie na naszym portalu
  • Dostęp do wszystkich bieżących artykułów - newsów, analiz, raportów, komentarzy, wywiadów
  • Dostęp do całego archiwum artykułów na portalu wiadomoscihandlowe.pl - ponad 50 tys. materiałów dziennikarskich

W ramach Prenumeraty WH Plus także:

  • 6 wydań magazynu Wiadomości Handlowe w wersji drukowanej i e-wydania
  • Raport:Lista 60 regionalnych i lokalnych spożywczych sieci handlowych – trendy, prognozy wyzwania dla małych sieci
  • Tygodniowy przegląd kluczowych informacji i analiz. W każdy piątek w twojej skrzynce e-mail.
  • Gwarantowane miejsce na webinarach organizowanych przez Wiadomości Handlowe
  • Rabat 30% na wybrane raporty WH MARKET

22. styczeń 2025 05:31